Allt måste ha en början


Nu ikväll kommer jag ha gjort två saker jag aldrig gjort förut, laddat ner, en hel serie dessutom, och den serien är då Solsidan. Alla andra har ju sett den och berättat hur rolig den är, och måste hitta en ny serie att bli besatt av nu när DH har uppehåll. Så, kriminella Caroline ska sitta fastklistrad framför skärmen ikväll alltså.

40% klart nu.. can't wait.

NU!


Türkisch für anfänger på tvåan nu, ni som gick i tyskgruppen på rörsjö vet vad jag snackar om. G A H. Sjukt bra serie. Den här söndagen blev nu om möjligt ännu bättre ♥

Spotify, please?

Jag vill ha den här på spotify, nu!

För det var du och jag, mot världen


Sådär ja, blev spontan träning igen. När jag märkte att både mamma & pappa var ute och syrran var inne på sitt rum så såg jag vardagsrumsgolvet och tänkte på hopprepet. Sagt och gjort, 300 hopp blev det. Skulle egentligen kört 600, om jag ska följa planen, men sen kom ett av päronen hem och då fick det vara nog med 300. Jag var ju dessutom ute och sprang igår, så vi får låta benen vila nu, de har fått nog för den här veckan.

Förövrigt har jag ca en och en halv sida kvar på mitt religionsarbete, som kommer bli på 8 sidor (vilket var max antal) och skulle egentligen vara inne om ca två veckor, men hey, när jag väl kom igång fanns det inget slut. Den ska slutföras idag, skrivas ut, och läggas i skåpet bara redo att lämnas in. Ska bli så skönt att kunna luta sig tillbaks när alla andra stressar med den. (Märks det att jag är stolt or what?).

Så planerna för idag är följande:
[ ] Göra klart religionsuppgiften
[x] Göra klart naglarna (Grrr..)
[ ] Fixa mer med bloggdesignen (Har en bild i huvudet nu, nästan perfekt, så det är bara att fixa det.)
[x] Hjälpa la familia med utrensningen (Åka iväg till sysav och återvinna, blöh, kan vi inte bara dumpa skiten nånstans?) (a)
[ ] Söndagsbad, som jag längtar ♥

Dag 1 - En bild på dig själv och 5 saker du gillar


Man är inte Caroline om man inte visar bild på choklad, här ser ni min födelsedagspresent jag fick utan Melina i somras. Ser det mycket ut? Nah, det tog slut på en dryg vecka. Men fortfarande, århundradets present.


Ska vi nu fortsätta på matspåret, så är cola nice. Men ni ska bara veta, efter att ha promenerat runt en kväll i Lund, utan att riktigt hitta rätt, och sen dricka första klunken cola.. underbart. Som jag och Hanna skrattade högt och länge åt på tåget "Coca cola, better than sex!"


Ännu mer mat.. mat och en kompis framför sig, kan det bli mycket bättre? Damn, nu blev jag sugen på PizzaHut, vem vill gå på middagsdejt med mig i veckan!? :D



Sommar, behöver man säga mer?


Gamla bilder, men strunt i det. Såklart måste ju mina favoritmänniskor också få sitt utrymme, ni som förgyller mina dagar!


We shall overcome


För er som har lite sämre syn.. hehe "Du är positiv, generös och öppen och det kommer att löna sig" I'll just have to take your word for it then, hehe. Att en slumpgenererad mening av en applikation på facebook kan träffa så rätt och så perfekt i tiden.

Nu ska jag iallafall snart sova, naglarna, hur gick det med dem? Jo nu har vi en hel hand klar, men tre fingrar kvar på vänstra handen. Huff, det blir morgondagens utmaning. Men innan jag går och lägger mig ska jag skriva lite fina visdomsord. Nej, jag är ingen psykopat. Jag p r a t a r inte med mig själv, jag skriver till mig själv. En h e l t annan femma. Nej men det finns ju vissa saker ingen annan än en själv ska få veta, men det är svårt att förstå det när det bara snurrar i huvudet. Hjärtat & hjärnan säger helt olika saker etc. När du får ner det på papper, blir det enklare på något vis.. den bästa medicinen mot den här känslan jag har just nu, som jag inte riktigt kan förklara, är att gå ut och springa en runda. Då fokuserar man inte på nåt annat, eller efteråt, så spelar det ingen roll. För det känns som att det är du och din kropp mot världen, och det är ju så det är.

"Search for yourself, by yourself. Do not allow others to make the path for you. It is your road, and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you"

Men, jag kan ju inte gå ut och springa nu. So.. I guess it's just you and me paper.

Det finns en viss skönhet i att inte förstå

(Eller för er som är lite mer high-tech, Don Omar – Danza Kuduro)

Den här låten har jag lyssnat på nonstop nu, riktigt awesome! Dock.. bikinibrudarna förstörde stämningen när man såg videon, hehe. Trodde den handlade om kärlek eller liknande, så fel man kan ha. Men det kan faktiskt vara skönt att inte veta vad som sägs i en låt, enbart känna beaten liksom. Nanana.. ska vi dansa?

30 dagar, ones again

Dag 1 - En bild på dig själv och 5 saker du gillar.

Dag 2 - Parfymer som jag använder.

Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.

Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.

Dag 5 - En bild från nyår.

Dag 6 - Berätta lite om din klass.

Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.

Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just nu.

Dag 9 - Ditt fullständiga namn.

Dag 10 - Ett favoritminne från 2010.

Dag 11 - En förebild.

Dag 12 - En bild av ditt rum.

Dag 13 - En favoritlåt.

Dag 14 - En bild från i somras.

Dag 15 - Din familj.

Dag 16 - En gammal bild av dig.

Dag 17 - En favoritfilm.

Dag 18 - Varför du startade din blogg.

Dag 19 - En bild som gör dig glad.

Dag 20 - Minst 2 bilder från förra året.

Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.

Dag 22 - Något pinsamt du gjort.

Dag 23 - Tre plagg du ofta bär.

Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen varit.

Dag 25 - Vad ska du göra 2011?

Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.

Dag 27 - Något du längtar efter.

Dag 28 - Mål du har detta år.

Dag 29 - En bild på en plats du varit på.

Dag 30 - En bild på en person du saknar.


Min älskade intresseklubb


Nagelgudarna är inte med mig idag, det är något som är säkert. Jag köpte ett nytt nagellack idag, som alltid, varje vecka ska jag ha en ny färg. (Vilket betyder att jag inbringar Depend ungefär 1500kr/året, men det är det lätt värt), Idag kände jag för babyrosa, hade jag aldrig trott, men sagt och gjort och väl hemma satte jag igång med det här experimentet som det alltid är. Men det har flytit på relativt bra alltid, men idag.. ja. Vi har ju tio fingrar, alltså tio naglar. Just nu har jag 5 naglar som är perfekta (♥) och 3 som jag skulle kunna bryta av i ren frustration, och två som jag inte ens försökt mig på.

Jag som skulle få så mycket gjort idag, gjort en fin to-do lista och allt. Jag har dock tränat, städat mitt rum hyfsat, och hängt upp kläder för veckan. Alltid något, och klockan är ändå bara 19. Jag ska försöka få något gjort med min religionsuppgift, kanske köra en fin ansiktsmask eftersom jag är nybadad och fräsch. Ni förstår, försöka kompensera för den här skönhetskatastrofen med naglarna. Tur att jag satte igång idag, så jag har på mig hela dan imorgon också att fixa det så det blir fint och prydligt tills veckan. Men som en sann perfektionist vill jag inte gå och lägga mig med halvdana naglar..

Om ni vill ha något mer att anteckna kan jag berätta att jag också varit en runda och letat efter skor. Converse för att va mer precis, åh. Sneakers. S N E A K E R S. ♥ Men jag kom hem tomhänt, just för min beslutsångest.

"Vita? Nej, det har alla"
"Röda? Haft två par redan"
"Svarta? För tråkigt"
"Lila/Rosa, är du dum eller?"

Mitt i allt kommer jag på, BRUNA! Bruna ska jag ha, gud va fint. Men, såklart hade dem inte några bruna inne. Buhu, men jag får fundera vidare lite.. visar er resultatet när jag väl köpt några. Nu kan jag iallafall sätta check på "Blogga" i min to-do list :)

Oh dear mama, I sold my soul to the devil


(Äntligen går det att ladda upp bilder.. försökt i en timme nu).


Det känns nästan som jag sålt min själ till djävulen, tidigare satt jag och gjorde läxor. Säger vi, istället satt jag och tittade på Peter08's patetiska videobloggar. Nu senast en om att lackleggings var opraktiskt för tjejer ute på krogen, för det är svårt att få av sen när de ska i säng. För - har man såna leggings på sig, vill man tydligen ha ligg? Jo, hej på dig med. Patetisk kille som tror han är något, bara för han råkar få ligg då och då så tror han sig veta allt. Det är inte svårt att få tjejer i säng vännen min, det är svårare att behålla de riktiga. För så bra och så snygg som du tror att du är, är du defenitivt inte. Sorry för att säga det till dig..
(Dagens galla spydd, nu vidare till annat).

Nu har jag varit effektiv 2 dagar i rad, med läxor. Matten kvar som ska kollas igenom innan jag sover och eventuellt läsa lite då också. Hade helt glömt hur mysigt det var att läsa innan man sover, bygga upp värmen under täcket och koppla bort ens eget liv för ett tag och ja, varva ner.

Kollade lite på statistiken nyss, och blev chockad av det jag såg. Att ni är härinne och läser! Jesus christ, kanske borde ta tag i bloggen då, fixa en snäppet finare design och presentation (blir svårt att slå den från förra bloggen, epic). Men ska försöka.. snart. Snart.. :)

XOXO - Gossip Girl


Grrr..

Är hemma, tidigt. Åt lunch för en stund sen, thaimat. Sen började man må illa, nästan skaka och allt snurrade. Ush.. gick in på en toalett och trodde jag skulle spy. Men det hjälpte att sitta still, dricka vatten och försöka samla sig för att orka ta sig hem. Var rädd att jag fått influensan, antingen det eller så tål jag inte thaimat överhuvudtaget (samma illamående har hänt innan när jag ätit thai). Så, jag ska lägga mig och vila (äh vem försöker jag lura, ligger redan bekvämt nerbäddad) och dricka vatten, och slumra till ett nytt avsnitt av Gossip Girl (Därav bilden på Ed Westwick, den rösten går inte av för hackor..) Wish me health!

Caroline Lindgren - Har nu ett förhållande


Fick jag er där? Lite åtminstonde va? ;) Nice. Men, sorgligt men sant är det så det ligger till. Men det har jag faktiskt inget emot. Sålänge jag hittar mina hörlurar på morgonen, musiken pumpar ifrån mina awzume hörlurar jag nyss köpt till datorn och jag får vakna upp till tonerna av Cooler than me, så fixar sig allt.

Vill ni ha lite musiktips när vi ändå är igång?
Oldies
Topp 150
5800 XpressMusic
Topp 300 (Som innehåller närmare 600 låtar, men har inte orkat ändra direkt, hähä).
(Gott & Blandat, minst sagt).

Topp 3 just nu:
Shakira – Rabiosa (Featuring Pitbull)
Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit
Eddy Wata – My Dream - Radio Edit
(Har jag fått en grej för spansk musik?)


Epic fail, världen


Om vi nu ändå ska fortsätta på morgontemat, så kollar jag oftast på The Voice. Eller ja, har det i bakgrunden. Skönt att slötitta på. Imorse:

Jag: What? Var är Paul?
Syrran: Vet inte, sjuk säkert.

Sen får man reda på att han har slutat på TheVoice och börjat på en annan kanal, wtf!? Me so sad. Kolla på videon, och den sista stunden i klippet, underbart ju. Epic skrattanfall. Jaja.. får väl gråta i min ensamhet. De hade mer än gärna kunnat byta ut Josefine istället. Men nah.. alltid de bästa som åker. Fick panik sen innan jag skulle dra till skolan, mina nycklar var borta. Igen. Alltid virrig som fan, ska alltid bli av med saker. (A) Men jag visste ju att de var hemma.. nånstans. Mycket väl var dem de också, hade bara behövt titta på golvet, ibland går saker snabbt när man hänger upp jackan. Den känslan av panik man får när man är av med något viktigt.. inte nice. Men nu slapp jag leta i hela lägenheten iallafall. ♥

It is what it is

'
Ay papi, gissa vem som varit uppe sen fyra? Dessutom betyder det att jag fått fyra underbara timmars sömn. ♥ Men, är pigg i vilket fall som helst, nu iallafall. Vaknade bara och kunde inte somna om, var grymt hungrig (inte fått mat på hela 5 timmar ju, huha). Brukar hjälpa att ligga på mage då och försöka somna om, men nej. Tydligen inte. Men det är nice ändå, ta allt på morgonen i snigelfart. Ingen som är uppe, ingen som stör i badrummet etc. Men jag kommer nog straffas hårt för de där fyra timmarna senare, crashar kanske under dan.

Söndag - Keep out


Nu sitter säkerligen 99,9% av människorna och har grym söndagsångest, jag? Inte då. Trixet är att göra söndagen till något att längta efter, i mitt fall är det en spa/hälsodag. Träning, långt bad med ljus, ansiktsmask, kroppscrub, hallonluktande bodylotion, nagelfixande, lägga fram outfits för veckan osv. Söndagar är min dag helt enkelt, när jag laddar upp inför veckan och rensar bort det som varit. Jag stänger in mig på söndagar kan man säga, går inte ut, chillar till max och vill bli lämnad ifred. Blir ying & yang med kropp och själ, hähä.

Har inte fått gjort så mycket än, bara träning. Men dagen är ju ung.. väntar på att mamma ska komma hem, och ha handlat nödvändigheter till ansiktsmasken. Det måste ju ändå vara mörkt ute när man ska bada, get in the mood osv. Beauty here I come!

Lektion i hur man förstör låtar


Taio Cruz – Dynamite

I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO


Först och främst, mycket googlande för det lilla. Bilden, länken på spotify och så lyricsen, hehe. Men iallafall, ville lyssna på Dynamite. Powermusik eftersom jag ska ut imorrn igen och träna. Men iallafall, låten. Ush, hemskt egentligen. En bra låt som förstörs, hur? Man tar en danskurs. Eller ja, en prov danslektion. Mer än så blev det inte för mig och Hamdi.. hehe. Förståeligt egentligen. Hamdi har sina moves, hon har det i blodet. Men svensk som jag är, så är att släppa loss inför andra inte vår expertis, det vet väl alla? Då körde vi alltså en kort koegrafi till Dynamite, väldigt gangstah lik. Jag ville dö mest under hela tiden, räknade minutrarna tills det var slut HAHA. Så nu när jag hör låten hör jag bara massa takter, och dansstegen känns i kroppen.

Intresseklubben antecknar, viktigt för er att veta detta kände jag. :)


Sho brothers from other mothers


Skräpmat, check. Onödig shopping, CHECK. Inkl nagellack, som på bilden ovan. Ska testas ikväll.. tänker mig guld med svart krackelerat (älskar ordet, krackelerat hahaha) nagellack ovanpå, kan väl bli schnyggt? Yesh. Man ska ju våga prova nya saker, 2011 handlar om det för mig. Ni vet, året innan vi allihopa dör osv. Just nu slötittar jag på en riddarfilm på fyran, riddafilmer är så söta. Men så kinky på samma gång, prinsessor med kyskhetsbälten av metall osv. Hur bekvämt? Aja. Ska fortsätta pyssla med naglarna nu, bild får ni se.. beroende på resultatet.

Dag 1 - Bild på mig och 10 fakta


Yesh, awesome gammal bild. Melina var snäll nog att lägga ut en kontaktannons till mig, raggarna kunde kontakta mig på [email protected], undrar ifall vi nånsin fick ett svar..?

1. Jag är asrädd för spindlar
2. Jag älskar choklad
3. Jag duschar faktiskt inte vareviga dag slavaktigt (USCH!)
4. Just nu längtar jag tills la familia kommer hem med chips & dipp
5. Danskar gör generellt awezume musik, hemskt men sant
6. Hade sjukt ont i magen innan ikväll, men det var inte the time of the month = tror automatiskt att jag fått blindtarmsinflammation
7. Jag vill ha sommar, NU NU NU! Varje dag går solen ner 2 minuter senare, kollar hela tiden statistiken. Minute by minute, bokstavligen. ♥
8. Nu tog fantasin slut
9. Hej
10. Då

25 dagar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

What's run is run


HELL YES! I did it! Jag var ute och sprang,ungefär 40 minuter tog allt som allt. Uppvärmning, powerwalk och joggning tillsammans (+ nedvarvning och stretching förutom det). HELL YEEEEEAH. Awezume.

Trodde jag inte om mig själv faktiskt, men efter ett tag bara flög man fram. Känns jäkligt skönt att röra på sig, pusha kroppen lite extra. Går ju en halvmil om dan nu minst, och har blivit piggare och friskare utav det. Men vill ändå köra mer hardcore några gånger i veckan. Ta tiden, slå den tiden osv. Dock är det fortfarande is kvar ute lite varstans som man får akta sig för, men sålänge inte nån snö kommer tillbaks så blir det ju bara bättre och bättre. Kallt var det, men med dubbla leggings och en kofta räcker, det blir ju en extra motivering att springa dig varm, hehe. Tänkte göra fredagar och söndagar till mina springdagar, slutar ju alltid tidigt på fredagar och söndagar.. bra uppladdning inför veckan. Slippa söndagsångest, för fan vilken känsla det är att gå ut och springa.
Är ni lika stolt som jag är? Ni borde vara ♥

Igår, just nu, och senare


Yesh, man måste sätta ägarstämpel på allt nuförtiden.

Huff, uppe tidigt. Mitt eget fel egentligen, sa till la familia igår att inte väcka mig, eftersom jag "börjar sent" (hejjagskaskippaskolaneftersomjagbaraharenlektion). "Hur dags börjar du då?" "11" Pappa var tvungen att väcka mig absolut tvungen och fråga ifall jag hade pengar kvar på busskortet, som inte existerar för övrigt (a) Men jaja.. what's done is done.

JUSTE. Skulle ju berätta igår, vad jag var sur för. Skulle ju redovisa, om marsvin, i 3 minuter. Ungefär enda anledningen till att jag kom till skolan överhuvudtaget, vi hade hunnit med mig också. Vissa drog ut på tiden.. osv. Men vi hade hunnit med alla, bara det att läraren till sin förfäran fått sitta över 3 minuter av sin arbetsdag. Men nah.. tydligen inte. "Du ska ju kunna redovisa närsom, spelar väl ingen roll?" tänker man nog. Men JO, gör det visst det. Hade förberett massa dåliga skämt under tiden andra redovisade, så man fördrev lite tid (a) Men ja.. inget att göra åt.

Nu ska jag äta nåt, men inte duscha.. än. Måste få gjort nåt först, men vill inte skriva det, skriva i futurum = det händer aldrig. Så HAAAA, va nyfikna lite till ;;

En bild säger mer än tusen ord


Brunchen idag, förstår inte hur jag kan ha börjat bli hungrig efter en timme på morgonen nu igen, en timme efter att ha ätit havregrynsgröt? Blir man immun eller nåt? Skulle aldrig vant kroppen vid frukost, den borde fått svälta. Precis som i grundskolan, där svalt jag varje dag fram tills lunch, magen brydde sig inte. Nu, i gymnasiet, ingen mat = magen kurrar så in i helvete. Förstår inte?

Iallafall, HEJ. Jag hade massa tankar på vägen hem om vad jag skulle skriva om. Men det får bli senare när jag laddat in en del bilder som togs idag.

Dagens onödiga grej är förövrigt: "Hur var det i skolan idag?" samma fråga, som man får av föräldrarna, varje dag. Tvivlar inte på att jag kommer ställa samma i framtiden, men c'mon? Det är roligt hur svaret blir allt kortare för varje år som går.. från att sitta i köket och snacka med mamma en timme om dan om saker som hänt till en stor suck och "Bra" (betyder i de flesta fall det motsatta) eller "Helt okej" (vilket oftast är YOHO, awezume dag).

Vi skyller på jeansen

Jaha. Skitdag.

Visste det från sekunden jag drog på mig jeansen, men man kunde ju alltid hoppas på nåt bättre.

Nu glömmer vi det.. eller ja försöker. Som sagt, vi skyller det på jeansen.

"You gotta fight your bad days to deserve your best"

Hej-jag-blev-pigg-utav-duschen-inlägg

Ah, vet ni? Jag börjar 10.20 idag, 10.20! Och som ni kommer märka, så är jag uppe tidigt trots det. Jag har precis duschat, en morgondusch. Det var längesen kändes det som, kommer bli underbart att gå till skolan med fönat hår, inte hår som legat en natt och blivit lite fettigt mm. Här är vi positiva.

Igår.. var jag med på en demonstration. Det var, eh.. hehe. Intressant. Men inget för mig. Alls, aldrig. Det är inte så jag ska bedriva politik, debattartiklar here I come?

Min senaste snooze kändes jättelång, vet inte varför. Men jag hann drömma, hann alltså somna om och drömma på 9 minuter, epic, alltså. Nu är det dags för frukost, sen ska jag sätta mig och läsa i engelskaboken (ni trodde väl inte jag gick upp 2 timmar för tidigt enbart för att ta en 10minuters dusch?) Hähä.

Random inlägg

Buh


Buh. Dags för film, ofrivilligt. En skolgrej, vill inte. Men nånting vettigt måste jag få gjort idag.

I brist på annat, STORA KILLISTAN! (Ja, namnet..)

Jag gillar hår som är..
[x] Brunt
[ ] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg



Jag faller för ögon som är..

[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[x] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[/] Som blinkar flörtigt





Jag gillar killar som är..

[x] Långa.
[
x] Lika långa som mig
[  ] Korta
[x] Kortare än mig (finns ju gränser, men om personligheten är awesome så, hehe).
[x] Utåtriktade
[] Blyga
[/]nVältränade (inget krav, men vissa saker är ju ett plus) (a)
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[/] Fotbollsspelare
[/] Ishockeyspelare
[/] Orienterare
(har killen en hobby så har han? HAHA).

[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[ ] STÄNDIGT är på gymmet
[ ] Nazister



Det är snyggt när killar..

[  ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering (Jag älskar dig Caroline ♥ skadar inte)
[ ] Piercing i ögonbrynet
[  ] Använder speedos
[  ] Snaggar sig
[  ] Har längre hår än mig
[/] Inte rakar sitt ansikte - stubb är ju så nice!
[  ] Rakar kroppen, så som bröst, mage och ben
[  ] Använder kajal
[  ] Alltid har keps på sig
[ ] Har märkeskläder
[  ] Är modenörd
[/] Har häng



Detta säger allt om en kille..

[/] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar



Det är gulligt när killar..
[/] Ringer ofta 
[ ] Smsar non stop
[/] Är svartsjuka (inte extremt, men visar ändå att det finns nåt man är rädd att förlora)
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[/] Ger mig små presenter (marabou ♥)
[ ] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk (gör säkert alla ändå, men gulligt?)
[ ] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[] Är mycket pluggis
[] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[ ] Slåss för mig



Detta står jag INTE ut med..

[/] Kaxiga killar
[/] Blyga killar

50/50 är bra, hehe

[x] Killar som slår ner folk
[x] Nazister
[x] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[/] Killar som spelar Wow
[x] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[x] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x]Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[xxxxx] Killar som röker och snusar


Kärlek


Jag hoppas innerligt från mitt hjärta att ni nångång känt känslan som jag känner nu, att ni känner att ni inte har något problem i världen, alla dina tvivel och bekymmer är borta och världen ligger för dina fötter.

För så känner jag just nu.

Att de som är nära mig, mina kärringar, andra nära, som jag skulle hugga av min högra arm om det så behövdes för, och som jag inte tvivlar en sekund på att de skulle göra samma sak. Nada.. som jag nu varit ute med. Går inte med ord att beskriva hur bra hon är. Hon lyssnar, får mig att skratta, har varit med om samma saker, men vet ändå så mycket mer än mig och leder mig in på rätt väg. Jag var påväg åt heeelt fel håll insåg jag nu när jag träffade henne, men hon intalade mig att göra rätt saker. De här sakerna ska göras, och det kommer kännas så bra. Stå upp för mig själv, och äntligen ta vara på min chans. Det förflutna är det förflutna.

Älskar dig Nada ♥

Smärta <3


Helt otroligt, underbart. Man går som i blindo, efter 3 månaders avbrott, tänker sig att det inte är så illa, man förtränger smärtan. Sen, väntar man otåligt, sen.. KAPOFF. Slår det till, eller slår är fel ord att använda, hugger till. Jag har, idag, gått runt med enorma kramper. Av vilken typ behöver vi inte nämna (läs: mellan raderna). Fan jävla pisskit, visste att jag skulle glömma att packa ner alvedon, som alltid. Får ladda upp ett stash med 500mg i skåpet, här kör vi inte mesdoser som 200mg, HA!. Håhå, ändå lyckades jag göra skapligt ifrån mig både socialt och i kunskapsväg under större delen utav dagen.

HEJ CAROLINE! DU ÄR HELT FREAKIN AWESOME! ♥
(Behöver det, efter idag, minst sagt.)

Nu, snart. Sova. Sömn. Underbart. Flyta bort.
Jag är hög.

Imorgon, ska jag få migrän, har jag bestämt. Akut, då alltså. Så jag inte kan närvara i skolan, och ett annat grejsimojs (herregud, hade jag inte haft så ont hade jag smällt av bara av tanken på hur fel grammatiskt det ordet är). Så, imorgon kära Caroline, ska du upp, träna (+ stretcha!) och duscha, ta det lugnt, gå upp till bibblan, lämna en bok man fick hem en räkning på idag, 400kr vs att lämna tillbaks boken, hähähä, vad väljer man? Dessutom ska du slappa som satan, lång helg, det förtjänar du om nån.
I love you, sincearly, you. ♥

Antz


Antz på tv nu, en av favoritfilmerna när man var liten, en fördel med att vakna tidigt sista dan på jullovet iallafall.

The past, the end, the finish


Trevlig kvällsaktivitet, verkligen. Men, måste göras.

Pumpin' up the jam


Woops, hade kasat lite väl mycket på ena skon efter jag tränat. 200 hopp blev det idag, alltså dubbelt så mycket, jag som satsade på 125, hähähä. *Stolt*

Älskar den känslan efter man tränat, kryper lite i musklerna, man känner sig skönt trött och seg i kroppen men pigg i huvudet. Men ska man verkligen öka med 100/dag? Kan inte det bli lite mycket? Slita på benen och lederna kanske? Fast, sålänge jag får upp flåset och blir svettig så är jag nöjd. Vi gör ju framsteg här, igår kunde jag bara göra ca 15 irad, idag körde jag 30 på raken. Men men, nu har jag precis duschat iallafall, nu väntar jag på att syrran ska masa sig ner till affären och köpa ny mjölk och sen sticka iväg. Skönt, jag får lite ensamtid hemma för en gångs skull nu under lovet, ska göra massa toasts, ett enormt glas med oboy och sitta och titta på nya avsnittet av Desperate Housewifes. ♥

Underbart!


Jag har hyllat veckorevyn förr och kommer göra det igen och igen. Nu, i senaste numret har flera i redaktionen "vikt ut sig" för att ännu en gång motverka Size Sero idealet, och istället hyllar Size Hero. Tjejerna är ju sjukt snygga, trots sina vad media egentligen kallar "skavanker" leverfläckar, gropar, ringar osv på olika ställen. Sjukt vackra kvinnor, och sjukt bra iniativ!

I love you


För mycket mat, som nu avslutas med toffife's. Life is good, really good.

Baby Hurricane

Vincent – Baby Hurricane

Sweet morgonmusik (klockan är ett, det är fortfarande morgon). Jag tänkte vara effektiv idag, och det har börjat bra. Jag vaknade vid 11 av att någon ringde, men orkade inte gå upp och ta mobilen, kunde inte somna om som vanligt, så det var lika bra att gå upp och käka frukost. Sen satte jag på mig någorlunda bra träningskläder, satte upp håret i en stram knut och letade efter träningsskorna som jag inte använt på flera månader, snörade på mig dom och satte igång och hoppade. 100 hopp, blev det. Med lite avhopp då och då, 15 i rad klarade jag som mest, hehe. Motoriken behöver tränas upp alltså. Men det var en riktigt härlig känsla att ha rört på sig, bli svettig och känna musklerna arbeta. Nu har jag precis duschat, ska föna håret och sen sätta mig och plugga. Biologins härliga värld, här kommer jag. ♥

Lista - 2

Matvanor:

Bästa maträtt? Spaghetti, Sushi, Pizza
Bästa dryck? Cola/Vatten

Hat dryck och maträtt? Kaffe/Stuvad blomkål

Bästa alkoholdryck? Dricker inte, HA!

Använder du smör på smörgåsen? Ja, vem är så dum så de inte gör det?
Smågodis eller färdiga påsar? Inget utav det, men om man måste välja så färdigt

Favoritglass? Magnum av alla sorter


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Inte överdrivet, 500-800:-

Har du mer skor än kläder? No way!

Favoritplagg? Oversize tröjor

Hatplagg? Kjolar, hähä.

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar

Vad vill du bli? Just nu, veterinär satsar jag på.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Yes

Är lönen viktigast? Nej, men viktig.

 

Boende:

Lägenhet eller hus? Hus, nära stan.

Framtidsplaner med boende? Hus, nära stan.
Litet eller jättestort? Drömboende? Hus, nära stan, lagom stort.
Landet eller mitt i stan? Nära stan, HAHA.

Mysigt eller sterilt? Sterilt! ♥ Nej men gud va töntig fråga.

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej

Är otrohet okej? N e j

Älskar du någon? Ja

Betyder familjen mycket för dig? Ja

Är du lojal? Ja

Tycker du om att dricka dig full? Nej

Hemmafest eller krogen? Myskväll, hemma. HA! :)


Fitnessguruns ankomst


Orkade inte riktigt sätta in hopprepet i förpackningen igen innan jag fotade, hähähä. Lat, men det ska det ju ändras på. Hopprep är införskattat, imorgon är det måndag, och då tar jag tag i mitt liv. Det är  svart, enkelt, med sköna handtag och nytt = luktar gott. Undrar bara lite, vart ska man lägga ribban första gången? Pusha sig till 100 hopp, och sen öka? Eller köra lazystyle med typ 30 och öka successivt?

Det här kräver iallafall en ny kategori, hälsa & skönhet kanske den ska kallas? Enkelt, och gets the message out. Är så pepp nu, vill bara sätta igång och träna. Provade lite innan, aj. Utan leggings på och strumpor/skor = smärtsamt. Så jag kör med dubbla leggings och träningsskor imorgon, för kroppens skull.

Holy smokes


Idag är det den (kollar) 2/1/2011, en speciell dag. TITTA PÅ MINA BEEEN! Så färgglatt jag klätt mig idag, man får med sig massa skit på rean som man inte märker, som man förundras över när man kommer hem och packar upp påsarna. Annars har jag bara haft vita, svarta, gråa, möööjligen nåt par blåa också. Nu är de mixade, antar att 2011 ska stå för en ny stil hos mig? ;) Hähä.

Nog pratat om leggings och ben (tyvärr) för det krävs ju annat till en outfit än bara leggings, och får matcha det med någorlunda fint hår och lite smink. För..


(Hej Mel! Vet att du kommer vilja slakta mig för den här bilden, men sch, den är fin, du är snygg och en riktig iphonebrud, så don't worry. Smygfotade när vi köade på Mediamarkt för en volummemaster). Melina är den person jag ska va lite social med idag, vi ska leta efter träningsredskap (vi kör beach 2011 hardcore nu, 2010 blev inte så lyckat) och, vad jag anar, ska det hela avslutas med en salladsmåltid på Mc, man får ge och ta när det kommer till träning. ♥

Man skäms inte lite


När man ser att de som äger ditt gymnasium, annonserar på Kissies blogg, om just, kunskap.

Angående grisblodsattacken på Kissies dörr


(Det där var en rubrik man aldrig trodde man skulle skriva).

Men iallafall, de flesta som hänger med litegrann i bloggvärlden vet ju vad som hänt. Några har kladdat grisblod på Kissies dörr, och bildat "Borgarhora" med hjälp av det. För det första, väldigt fräsch gjort av dom. Kan man hata en person så pass att man ens tänker tanken att ta med sig blod, och kladda det på någons dörr?

Ni vet när man var liten, och någon hade hackat på en, sa alltid någon vuxen "Bry dig inte, ignorera det bara, de är bara avundsjuka" det här är det Kissie går efter, ren avundsjuka. Att folk gör såhär pga avundsjuka, jag tror det här är rent hat. Vi har inte sett det värsta ännu ifall jag gissar rätt.

Det som provocerade mig, var att hon skrev "Sen gissar jag på att det är ett gäng “sossar” eller folk från vänstern som skrev det här. Tycker det är synd eftersom det är tydligt att det rör avundsjuka kring min plånbok. Man väljer själv om man vill lyckas i livet och tjäna pengar, och det har jag sagt flera gånger." (Läs inlägget HÄR.)

Nu har det ju visat sig, att det var några från en extrem vänsterorganisation, som kallas Revolutionära fronten, som skrev: Härom veckan publicerade bloggerskan Alexandra Barbara ”Kissie” Nilsson ett inlägg på sin blogg. Många har säkert läst det, man behöver inte vara Einstein för att förstå hur sjukt det är, det märks också när man läser kommentarerna. Hon kallar oss för hundar, lata, sossar och inte nog med det, hon ber oss att vara ödmjuka också!

Jag tar avstånd från vad de gjort mot Alexandra, det är inte så jag tycker man driver politik i vilka former som helst. Handlar inte politik om att få andra att tycka som du, och kämpa mot gemensamma mål? Vänstern säger ju att de står för ett klassfritt samhälle, utan klyftor. Hjälper detta? Knappast. Det här har ju bara varit positivt för Alexandra egentligen, blodet kunde torkas bort, kostade nog alltså inte många kronor, hon fick publicitet i tidningar och ännu mer ved i brasan för att kunna elda på sina fördomar om vänstern.

Summa sumarum: Det var riktigt lågt gjort, de sätter käppar i hjulet för sig själva genom att göra så, och jag tycker att vi kan göra som jag så många gånger gjort när det gäller Kissies inlägg, ignorera det bara och provoceras inte. Hennes politik baseras på fördomar, ska vänstermänniskor sjunka lika lågt?

Spotifyplaylist, och en awesome sådan också


Vill du ha ny fräsch musik? Av tjejen med bäst musiksmak i hela stan? Skämt åsido, men min Topp 60 är faktiskt awesome, så gå in, lyssna och njut och subscriba så den inte försvinner, uppdateras ju ständigt som ni ser om ni kollar riiiiktigt nära på bilden, haha. :D

Välkommen, till mitt nya liv


(Psst, vet att jag har världens finaste skrivbordsunderlag, mobbas inte).

Första dagen på nya året, och vad är mina planer? Läsa. Läsa i en bok jag själv inte valt, läsa i en bok som jag faktiskt inte rent bokstavligen måste läsa just precis, just nu. (Jag tänker på något med den meningen, just precis just nu, en reklam kanske? Help me!)

Iallafall, det är en uppgift i engelskan. Surprise surprise, vi ska ha läst ut den tills i slutet av januari, men så kommer meningen "Men det är ju bra ifall ni har några timmar att läsa i den på lovet" och så har boken legat där, på skrivbordet nu i två veckor och gett mig ångest. Så, nu jävlar. Ska läsa 4 kapitel, som ni ser har jag lagt postit's markeringar där jag ska sluta/börja. Jag är så organiserad ♥ Ibland, iallafall. Wish me luck!

Passande bild

Såhär känns min kropp just nu, dock lite mer symmetrisk kanske, haha.

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lotta woman
Needs a whole lot more

Get yourself to the Butterfly Lounge
Find yourself a big lady
Big boy come on around
And they'll be calling you baby

Min nyårsoutfit


Sa vi mysfaktor eller sa vi mysfaktor? Hell no. Här snackar vi 15 cm stilettklackar, tunna strumpbyxor så man fryser ihjäl, nada underkläder och tajt klänning som man knappt kan andas i, smink som förhindrar syretillgången till din hud, läppstift som sticker på läpparna och framför allt, hår så stelt av hårspray så inte ens en atombomb skulle rubba det.

I don't think so.

Under kvällen har jag kallats bigfoot, undrar varför? Jag menar, mina tofflor är inte alls för stora, för rosa (syns docki inte) och ser ut som nånting en stylist skulle bäva inför. En sak är dock säker, de är one of a kind! Nästan.. kanske.. lite.. inte. Men ändå, det här är mys. Vet tyvärr inte inköpsstället, ni får inte veta ändå, dah, ska ha patent på de här snygga tofflorna ♥

För att återknyta lite till verkligheten har nu fyrverkerierna nästan avtagit, 40 minuter in på det nya året. NU har sockerkicken bestämt sig för att kicka in tydligen, så jag blir nog uppe ett tag till. Hade ändå inte haft energin att ställa mig upp och gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, what to do när man haft mat konstant i munnen hela dagen? :)

Lista - 1

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag fick pengar, hähähä.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov ♥
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt ♥
Det sista du sa högt: "2 timmar kvar av 2010 nu" (Det här inlägget är tidsinställt)
Det senaste någon sa till dig: "Dags för efterrätt nu!"
Vad har du druckit idag: Vatten, cola, sockerdricka, krusbärsdricka
Vad var det senaste du åt: Chicken tikka (Indisk gryta, kyckling nånting nånting.)
Vad var det senaste du köpte: Chpklad, HA!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Klart, men kallt.
Godaste glassmaken: Chokladkross
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror på attraktion vid första ögonkastet, kärlek vid första leendet.
Sover du tungt: Inte alls.
Drömmer du mardrömmar: Ibland, yes.
Trivs du med ditt jobb: Skolan? Oftast.
Favoritklädsel: Leggings, baslinne, nån tröja ovanpå och sjal. Casual is key ♥
Favoritlåt just nu: Topp 60
Vad ser du om du tittar till höger: Pappa, i soffan bredvid mig.
Vad gör dig glad just nu: Att det är 2011 snart.
Vad ska du göra härnäst: Fira nytt år
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad, trött, mätt
Favoritgodis: C h o k l a d!
Kläder just nu: Tofflor, tshirt och shorts.
Sommarplaner: Bada, njuta, sova och jobba.
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Spelade valthorn
Morgon eller nattmänniska: Morgonmänniska, om jag måste välja
Vad är viktigast för dig: Vänner, familj, skola
Är du kittlig: Nej, inte alls! (Eller, jo)
Snarkar du: Nej, gud nej. (Vet faktiskt inte helt ärligt, hähä).
Stjärntecken: Lejon, grr.
Äckligaste insekten: Spindlar!
Längtar du mest efter just nu: 2011

Mina mål - 2011



Under det här året ska mycket förändras för min del, mycket går i förändringens tecken, och nej, det är inte det typiska "Jag ska sluta röka" osv. Utan lite mer handfasta saker, aktiviteter jag önskar kunna klämma in i mitt liv som jag inte riktigt orkat med nu under 2010 för det var så mycket nytt som hände och man fick anpassa sig till.

1. Satsa mer på skolan

Ja, det har blivit lite si & så med skolan de sista månaderna, men skoltrött skulle jag inte direkt kalla mig. Jag har ju höga mål som ni ser, och de ska jag nå. Så det blir att sätta igång nu direkt till starten, få reda på vad det finns kvar att göra, men samtidigt slappna av, ett VG kommer inte ta livet av mig (efter ett tag iallafall, hehe).

2. Bli mer politisk aktiv

Jag blev så trött på politik ett tag, under valrörelsen osv och alla diskussioner i skolan. Jag har velat fram och tillbaka, men tillsist gick jag iallafall med i Ung Vänster, mer som en tyst stödjare i början. Mitt mål under 2011 är att gå på en nybörjarkurs och få lite mer koll på partiet och se ifall det är nånting för mig, annars blir det iallafall argumenterande debattartiklar på bloggen angående ämnen som intresserar mig iallafall. :)

3. Bli mer aktiv inom tjejgrupper mm.

Tyvärr fanns det ingen tjejgrupp för gymnasietjejer den här hösten, men nu ska det förhoppningsvis starta en. Det ser jag grymt fram emot, finns inte något mysigare än att träffa nya tjejer, fika och prata saker som rör vår ålder. Saknar tiden då vi hade det i grundskolan, nu ska det bli ändring på det hela, om inte annat ska jag prova på att ha en egen tjejcoach, alltid nåt. En annan dröm jag har är att utbilda mig till just tjejcoach själv, fast det får bli efter jag fyllt strax över 20. :)

4. Umgås mer med mina vänner

Behövs väl ingen ytterligare förklaring här..? ^^,

Sammanfattning - 2010


Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Säkerligen, börjat gymnasiet, köpt en kjol (haha), rest utomlands, gått med i Ung Vänster och en massa annat man inte kommer på, såklart. Nu känner man sig som en nolifer och får ångest för det, hehe.

Har du några nyårslöften?
Satsa, på de delar jag vill satsa på under det här året. (Kommer ett inlägg om det senare inatt). Samtidigt som jag ska ta det lugnt och inte stressa mig för mycket, njuta av det sista året vi kommer leva. (Säger vi..).

Vilka länder besökte du?
Tyskland, Danmark. 

Vad var din största framgång 2010?
Jag började gymnasiet, blev nöjd med mig själv och min kropp, fick kontakt med nya människor, tappade kontakten med människor (behöver inte betyda nånting negativt) och förstärkte kontakten till mina närmsta trots det nya avståndet iomed gymnasiet!

Största misstaget? 
Överanalyserade situationer av olika slag, både inom kärlek & vänskap, som skapade en hel del problem, men det löste sig på bästa sätt tillslut iallafall.


Den bästa nya personen du träffade?
Det återstå att se, mystisk is the thing to be ;)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, av olika anledningar. Jag hade en låg period förra året, förra vintern låg jag mest och sov hela tiden och hade inte orken till nånting. Så är det inte nu, tack gode gud för det!

Vad önskar du att du gjort mer?
Hmm.. alltid lika svårt. Men umgåtts mer med vännerna, tränat mer kanske. Kommer inte på nåt större just nu :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, skönhetsprodukter, choklad. (Schh.. hähä).

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Måste bli gymnasiet, igen hehe. Känner verkligen att jag hittat rätt och att min klass är underbar. Sen att mina vänner utanför skolan inte måste höras av varje dag för att fortfarande älska varandra, att vi är ifrån varandra under en period betyder inte att vi älskar varann mindre för det, och de ställer alltid upp ifall jag behöver det. ♥


2011 - Nu kör vi!


Nu är 2010 officiellt över, 365 dagar sen det var nyårsafton förra gången, läste nyss en text i min gamla dagbok. En tradition för mig, köpa en ny dagbok, skriver bara 1:a januari, sen glöms den bort. Men av bara den lilla texten märker man hur man har förändrats. Hur ung & dum man var, nu är man ett år visare och bättre ska det bli!

Det är ju inte bara nytt år heller, utan också dags för en ny blogg, tillbaks till blogg.se var det som gällde. Nu kör vi hårt på det här, längtat så efter att få blogga men kände att jag behövde en helt ny start. Vilken dag är då inte bättre än 01-01-2011? Har dock inte bestämt mig om den ska bli privat och då vara lösenordsskyddad, vi får se :) Ni som följt mig tidigare kommer förhoppningsvis stanna, och nya kanske tillkommer.

Jag vet dessutom att designen inte är nåt att hurra för, men just nu känner jag att jag bara behöver ett vitt stort papper att fylla med text. Utan massa krusiduller, så utseendefixerade är ni väl inte?

Det här inlägget är tidsinställt, så när det publiceras står jag på balkongen (går inte, pga en halvmeter snö som blockerar dörren) utan står snällt och fint och tittar på fyrverkerierna tillsammans med min familj, i myskläder, med massa mat och mysfaktor på hög nivå. Mycket bättre än så kan inte ett ny år börja ♥

Gott nytt år på er iallafall! :)

RSS 2.0