Hausaufgaben


Jag har tyskprov på onsdag, börjar plugga idag. Yes jag vet, otroligt engagerat utav mig. MEN vi har runt 100 glosor att repetera, och jag har gjort 25 av dom nu. Yesh duktigt jag vet. Så nu tog jag en paus för att blogga, skyller på er om jag får IG på onsdag. Säger vi, alla gånger (eller ja.. har ju faktiskt aldrig fått IG på ett tyskprov, helt otroligt) så jag kan inte skylla på nån, får jag G blir jag nöjd. Här satsar vi inte högt.

Just det, jag som sett fram så mycket emot yogan idag, det blev inget. Buh, nån tog platserna i sista stund. BUH. Man ska alltid komma i sista hand som ungdom, överallt. Nu tog pausen slut, wish me sehr glück. (Ni ser hur otroligt ordförråd jag har, ha).

Är man bra eller är man bra?


Nej, för jag är helt freakin amazing.
HA!

Påväg hem till mig, mig och bara mig



Det här och andra saker är på väg hem till mig. Vad gör man inte när man varit uppe till 4 på morgonen, fixat naglarna innan man gick och la sig, vaknar 6 timmar senare? Jo, man shoppar. Jag skulle bara kolla runt ju. Sen ser jag att man får 100 kronors rabatt, om man handlar för minst 500kr. Jovisst, hej marknadsföringsknep, men jag föll för det, den här gången.

Zzzzz...


Kollade tv, för en gångs skull. Miss Secret Agent med Sandra Bullock. Bra film, som jag vet att jag gillar. Men jag har aldrig sett hela, bara bitar som pusslats ihop från gångerna jag sett den. Varför? Alltid samma sak.

"Oh den filmen är så awesome, ska kolla" man lägger sig bekvämt, sen.. Zzzzz... vaknar när filmen är slut. Why man why? Är jag den enda på jorden som inte kan halvligga utan att somna närsom och varsom? Grr. Jaja, nu är jag vaken iallafall. För, ett tag.

Jag kommer aldrig.. (lika bra att inse)

...veta skillnaden mellan lasagne och lasagnette. Vi åt det idag, och jag frågar det varje gång. Ändå förstår jag det inte. Större och mindre pastaplattor har jag för mig, men vad är meningen med det? Lättare att skära i? Äh

...förstå varför jag får ont i benen på kvällarna emellanåt. Som växtvärk, men som snart 17 åring existerar det inte. Men nah, vem bryr sig, finns de med värre problem än mig.

...kunna bli 100% bekväm framför en kamera. Getting there, men det är långt kvar.

...kunna hålla reda på papper, pennor, saker överhuvudtaget. Jag är virrig av mig som person i såna situationer, samtidigt som jag på något sätt ser mig själv som otroligt strukturerad. Ändå tar det mig kanske runt 40 minuter varje morgon att klä på mig, enbart för att jag springer runt (eller ja, gräver i klädhögarna på golvet, ni vet hur det är) för att hitta det jag ska. Människan är en expert på att förtränga och förvrida.

...förstå människor i min ålder som inte tänker outside the box. Jag tänker alldeles för långt ut och för djupt, men nån måste ju balansera andras människors ointresse för annat än smink, kläder och hur stor finnen på pannan är för tillfället.

...veta vad jag gör uppe fortfarande, till ingen nytta. Nåt avsnitt till av SATC, sen blir det att sova.

Digger - Coolaste killen (hanen?) i stan


Vill ni inte ha missat något stort i era liv, så ska ni klicka på den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=9hvoZ0unhdQ&feature=related

Det kan vara så att jag älskar den här ugglan, som är en del utav filmen jag såg häromdan, för att han är en stackars oförstådd själ. Må så vara, ascool snubbe iallafall!

Känsliga tittare varnas


Jag fick något gjort idag iallafall, fast att det inte var planerat. Mamma vet hur man lurar upp en till stan.. genom att muta med fika. På bilden käkar jag semla, eller ja, det som var kvar av den. Hade finare bilder, men de försvann eftersom att minneskortet på mobilen fick för sig att strula.


Nagellack, chips, ansiktsmask och ett anteckningsblock. Minishopping. Blanda nytta med nöje, det jag ska fortsätta med ikväll alltså. Behövde ett ordentligt anteckningsblock, så trött på att anteckna på datorn i skolan. (Man kan ju heller inte kladda på datorn, vilket är synd). Nu kallar ännu mer SATC avsnitt - laddade ner säsong 1 igår och snart klar med hela. :)

Höjdpunkten


Det här var dagens höjdpunkt - alltså förstår ni min frånvaro. Nu, sitter jag dock och festar med 400g Marabou choklad, vilket gör livet snäppet lättare att leva, just nu. ♥

Sometimes the cuts go deeper then they seem


Nu ska jag inte vara för negativ, men jag har ont i magen. Eller, knappt ont egentligen. Vilket är helt fantastiskt med tanke på vad jag genomlidit tidigare. Ni förstår vad jag pratar om, right? Men jag känner mig ändå svullen, äcklig och spänd osv, och äpplekakan hjälpte inte så mycket efter en stund. Alltså, blir det en film till idag.

The ugly truth


Dagens film, som jag sett tidigare, men den är så awesome så det var värt det att se den igen. Har ni inte sett den, så se den! Katherine Heigl är en sjukt bra skådespelare, ska nog titta på den igen nu, bara för att.

Ja ni förstår, se den.

FML


Den här synen vaknade jag till imorse - inget vidare alltså. Tappade bokstavligen hakan och sa "fuck också". För det är ju den allmänna känslan när man ser sånt här, och hade förväntat sig att våren skulle komma. Nu har vi istället spolat tillbaka tills nånstans runt december. Buh. Det som nyss börjat bli mysigt att promenera till och från skolan, vårtecknena som snart skulle komma fram etc.

Men vi behöver ju inte misströsta, det är ju bara 113 dagar kvar till sommarlovet.
"Bara".

Lista - 4

Dagens humör: Munter
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Bedhead, aka fett och äckligt och uppsatt
Dagens klädsel: Stor tröja, underkläder. McChillin'
Dagens planer: Vakna, Träna, Slappa, Bada.
Dagens vill ha: Choklad, särskilt Marabou Macademia Honey
Dagens längtan: Sommarlov, eller värme över huvudtaget
Dagens fundering: Samma funderingar jag haft nu i några månader, hehe.
Dagens beroende: Mammas spaghetti ♥
Dagens tråkigaste: Disken
Dagens tidning: Cosmopolitan
Dagens låt: Daniel Adams-Ray – Medan vi faller

Lista - 3

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Dexter är blond, har blå ögon, och tar balettlektioner, hon vinner tävlingar, får bara A i betyg (fast det får jag också) och är van vid att killar kommer till henne, som bin till honung, sa pappa". (Syrrans bok, vardagsrumsbordet, längesedan jag läste såna pre-teen chiclits. Aww)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Soffan

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Just nu småtittar jag på OC, innan dess Vänner.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15.15 gissar jag på. *Kontrollerar* 15.42, jaja, inte allt för fel iallafall.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tittar på tv, slappar om det räknas som en aktivitet.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår, var ute på en promenad med Klara :)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Menar vi bokstavligen, så diskmaskinen. Jag vet, jättevacker syn.

8. Vad har du på dig?
Husch, inga såna frågor! Nej men jag sitter fortfarande i.. min typ av pyjamas. Stor tröja helt enkelt.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Vi skulle ju undvika den frågan sa jag i förra inlägget. Men okayh, here it goes. En iallafall. Jag vet inte riktigt vad som hänt, eller så. Men jag var med min klass i en buss, påväg ut till en åker. Där pratade jag med en viss person, som såg helt annorlunda ut sedan innan. Jag började tvivla på mina känslor för personen, enbart för det ytliga, jag kan inte sätta fingret på vad som förändrats iallafall. Sen kom vi fram till fältet, och jag tog fram mitt matkort ur väskan. Sen vaknade jag (hungry much?) hehe.

10. När skrattade du senast?
Har nog inte skrattat idag, bara lett töntigt stort, hähä. Så det var nog igår, åt mig själv. Jag fick mig själv att gråta för en sak jag skrattade så mycket åt. Jag satt, själv, i mitt rum. Det kändes ganska sorgligt, men är man rolig så är man, eller hiur?

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
*Tittar frenetiskt runt* Ingenting faktiskt, vår familj är inte mycket för tavlor tror jag.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmm.. svår fråga. Kommer inte på något förutom en och en annan fullis, eller oh ja! En skum person som går runt med barnvagn, med en plastdocka i som ser väldigt ovanligt extremt för mycket glad ut, hehe. Men han är väl lycklig på sitt sätt.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Helt okej frågor faktiskt, och fördriver tiden. Win win alltså. :)

14. Vilken var den senaste film du såg?
Burlesque

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Först, skulle jag ge mig ut på världens shoppingrunda, sen skulle jag sansa mig och investera i en lägenhet, spara och investera pengar. Sedan ge mig ut på en resa nånstans med nära och kära, jag betalar allt, såklart.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hmm.. mitt problem är oftast att jag tänker alldeles för mycket, och för djupt. Så jag tänker direkt att jag måste berätta en av mitt livs största hemligheter, eller nånting. Men så djupt ska vi inte gå, jag kan berätta.. att jag är sjukt sugen på choklad just nu. (Som att ni inte visste det redan, men ändå, hähä).

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Det finns så mycket här i världen som är stora problem.. svält, krig och sjukdomar etc. Allt det skulle jag vilja förändra. Men om jag skulle få välja, skulle jag vilja att alla människor var garanterade en viss standard i livet. Vanliga, mänskliga rättigheter. Att innebörden av dem uppfylls ordentligt. Jag kommer ihåg när vi pratade om det i grundskolan, livsstegen. Det du måste uppnått för att nå vidare i ditt sociala liv. Behovstrappan, skapad utav Maslow. Där de sista stegen, efter mat etc, är uppskattning och självförverkligande.

En kort sammanfattning utav de mänskliga rättigheterna lyder "Människor ska ha rätt att säga vad de tycker, tro på vilken gud de vill och få delta i föreningar. Andra rättigheter är ekonomiska, sociala och kulturella. Människor ska ha rätt till ett arbete och att äta sig mätta. Människor som inte kan arbeta ska få hjälp av samhället. Alla ska få sjukvård och lära sig att läsa och skriva." Detta är vad jag önskar varje människa, man behöver inte pengar för att vara lycklig, bara frihet, enligt mig. Som vi ser, de sista stegen på den psykologiska behovstrappan, där krävs inte pengar.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?



2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?



3. Vad var det senaste du såg på tv?



4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:



5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?



8. Vad har du på dig?



9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?



10. När skrattade du senast?



11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?


12. Har du sett något konstigt på sistone?



13. Vad tycker du om den här utmaningen?


14. Vilken var den senaste film du såg?



15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?



16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?


Snöig katt


Jag tänkte ha en fin bild på nåt som har med snö att göra, men jag hittade inte det. Bara bilder på tjejer i lite som springer runt i snön och ser ut att njuta utav varje sekund, bara för att ta en snygg bild. Nu hittade jag istället en übersöt bild på en katt, som är inomhus, och som ligger bekvämt där den är, och är bland det sötaste jag sett på länge. En bild på snö ville jag ha, för det snöar utomhus, igen, och mycket. Det suger, riktigt mycket. Måste lägga in en nedräkning till våren, NU!

Jag har inte mycket att uppdatera om, jag ligger i soffan. Eller halvligger, det är ändå ett framsteg med tanke på att jag sov till 13 idag. 13, inser ni!? Gå från klockan åtta till klockan ett inom loppet av en dag, det är inte dåligt det. Men jag vaknade vid tio, men låg bestämt kvar för att jag skulle sova mer. Låg och blundade, vred och vände på mig etc i en halvtimme. Men det funkade, jag kan också vara en tonåring som sover bort dagarna. Nästan.. jag drömde dock konstiga drömmar, som alltid. Vi undviker att prata om dem, för att ni ska ha nån form av respekt kvar för mig som människa.

Nu ska jag göra något vettigt den här dagen, ta tag i disken och vara en snäll dotter. Ska bara lyckas resa mig.. snart.. efter Vänner på tv.. snart. Alltså.

Det måste ju finnas nånting däruppe - eftersom att det värker


Weheartit

Blörgh. Huvudvärk. Tror jag iallafall, känns som massa spänningar i huvudet. Jag har huvudvärk så få gånger om året att jag blir osäker när jag väl får det. Tog en alvedon för en stund sen, nu ska jag sitta här i min ensamhet och massera tinningarna och tycka synd om mig själv.

Gah, nej. Ska jag inte alls. Massera tinningarna, javisst. Tycka synd om mig själv, dock inte. Det gör jag sen när jag köper choklad med mig hem. :) HA!

Eh Macarena!



Först och främst, wow. Sitter vid en stationär för första gången på väldigt länge. Med en superstor skärm dessutom, allt är stort. Blir nästan blind, men eftersom jag satt här och kollade igenom gamla sommarbilder från den externa hårddisken, kan jag ju lika gärna visa en. Från Yngsjö (eller Tygelsjö, som jag kallade det ett bra tag). Vi var väldigt kamerakåta under den resan, och det här är en av ca 100 andra bilder tagna några minuter under och efter bilden togs. Den skulle bli en sån stop-n-watch film (glömde namnet) får kanske ta tag i att göra det så det blir som en animering med vår dans? HAHA, det hade varit kul att se. Men faktum är att jag ska träffa min danspartner på bilden ikväll, äntligen får man träffa den här upptagna petrioten.

Kampen för överlevnad

Hahaha, ah, jag känner mig själv för bra, som sagt. Tog en titt utanför fönstret, såg att det snöar. No way att jag går till bibblan då. Stannar hemma och pluggar istället, fått lite matte gjort iallafall. Nu tyckte jag att jag var värd en paus, efter typ fem tal, och detta (bilden) blir min lunch idag. Ni vet själva, det är lov, man är lat, päronen jobbar etc. Då blir det mikromat, bara det att billys pannkakor med choklad, inte är gott ;( Vilken besvikelse, de borde inte ha rättigheterna till att skriva choklad på förpackningen, det smakar inte choklad, det smakar sörja. </3 Men, inte lönt att klaga, nu ska jag äta och inget annat.

Jag kommer


Nu får vi hoppas att ingen av er tänkte snuskigt iomed rubriken, för det var inte alls så, right? För så var det inte menat heller, menade ju såklart Veronica Maggio – Jag kommer. Duh, hur kan ni tro annat. Men den låten kommer va mitt soundtrack på morgonen, när jag gör mig iordning. Eller, äh what the heck, vem försöker jag lura. Jag har varit uppe i en timme, och har inte gjort några framsteg förutom att jag äter frukost (tar en tugga var femte minut då..).

Jag känner mig själv för bra, och vet att jag inte ska skriva saker, i futurum på bloggen. För det första ska man ju inte spoila dagens planer direkt, om man vill behålla besökarna. (Men sånt bryr vi oss inte om, vi är ju inte ytliga?) och för det andra, futurumplaner, funkar inte. Det blir inte gjort för det mesta. Men det struntar vi i nu, jag tänkte ge mig upp till biblioteket, för att plugga. Står inte ut med att plugga hemma, våra element har gått bananaz och det är stekhett. Öppnar man fönstret dock, blir det askallt. Tror också det är en del i varför jag vaknar så tidigt, hot är inte alltid bra nej.

(Varför har jag hela inlägget sagt "vi"? Jag menar du och jag då, du som läser. Inte så att jag är schizofren, tror jag.) Vi hörs väl sen runt 10.30 igen, så får vi se vart jag hamnat.

Images of my life


Nu kör vi bara massa random bilder jag överfört från telefonen till datorn (huva, hata Sony Ericsson PC Suite). Första bilden alltså, haha. Ser så glad ut </3. Men jag står och väntar på att Melina ska bli klar inne på toaletten på Mc. Jag håller hennes jacka i andra handen, så ni inte missförstår och tror att min vänstra (högra?) sida är dubbelt så stor. Alltid när vi är på Mc, och går på toaletten, så förstår vi oss inte på deras städschema. Enligt det som står innanför dörren på deras toaletter städas dem en gång i timmen. En gång i timmen liksom, om detta stämmer, varför har Mc inte fått nobelpris för typ.. bäst städade toaletter?


Jag spillde ut en hel burk badkonfetti på mitt golv. Ja, tänk er den tid det tog att dammsuga upp det sen. Huva. Men lika bra det, provade det en gång. Det tog en jäkla tid på sig att smälta, och när man väl trodde att det hade gjort det, och man reste sig ur badet, märkte man att de hade klistrats på kroppen. Trevligt värre! Ett tecken from the above alltså.


Ni hade blivit förvånade över hur kul det här var klockan fem på morgonen när jag var ute med pappa och hjälpte till. Kändes lagom normalt att asgarva, när pappa inte förstod vad som var så roligt, och sen vända sig om och märka att en övervakningskamera stirrar blint på dig. :) Men det här är defenitivt min drömvikt, beach år 2293 kör vi på!


Jag blev ginger, ones again. Kicks måste tjäna multi på mig nuförtiden. Men det är så jobbigt när man ska betala. "Har du klubbkort?" "Ja, fast inte med mig" *Hoppas att de struntar i det* "Nej men det gör inget! Ange ditt personnummer bara". Eller "Nej, jag har inget klubbkort" "Vill du skaffa?" "Nej, inte just nu" "Men om du gör det så får du 20% rabatt på ditt första köp". Osv, yada yada yada alltså. LÅT MIG KÖPA DET JAG VILL KÖPA BARA for gods sakes.


När vi ändå pratar rött kan vi ju prata kärlek också, alla hjärtans dag kom även till skolan. Mitt fina skåp närmast den poserande Hedda. Hedda & Olsson hjälpte till att fixa det (jag hade aldrig haft tålamodet till det). Det roliga är bara att samma personer som fixat det sen förstörde mitt skåp också, blöh. ;(


En bild säger mer än 1000 ord, såhär blir det när skolan inte bjuder på lunch på fredagar.

Det går utför med världen



Vi älskar kassa webcambilder, yes. HA. Nej men orkar inte engagera mig mer för att fota.. det jag fotat. Finn fem fel?

1. Hello Kitty tallrik, whut?
2. Varför äter jag smält choklad?
3. Varför äter jag smält choklad, nio på morgonen?

Nu finner jag inte fler fel, men det är ju lov. Lov handlar om att göra saker man inte gör annars (yeah right, det handlar om att försöka återfå det lilla liv du hade innan du började natur, inget annat). Men upptäckte att vi har ett överflöd av choklad hemma, aka jag är i paradiset. Men av Marabou Polka, tyvärr. Det som jag får utslag av ifall jag äter för mycket av (Jag har polkagrisallergi, yes, ska man göra nåt ska man ta det som är mest random!). Men faktum är att Marabou Polka är mycket godare smält, dagens tips alltså.

Så medans andra bloggerskor visar bilder på sina pannkaksbuffér till frukost, får ni se the hardcore truth här hos mig. Det gillas va? Förresten, inte nice att vakna åtta första dagen på lovet. Jag har aldrig kunnat sova länge, 13.30 en gång, är rekordet. Alltså blir man uttråkad ganska snabbt, så jag ska göra min plikt som syster och rada min systers rum nu. HA, payback's a bitch. ♥

Need for speed? Hardly


Nu, ska det kollas film, och slappas. Inget mer, lägger mig förmodligen tidigt ikväll, ska bli så skönt ♥ Nu, upp till bevis för att se ifall killen i den här filmen verkligen är så snygg som det sägs, HA.

OBH Nordica - Designing painful life?


Fick lite smått panik efter jag skrivit mitt senaste inlägg, kopplade in min volumemaster, tog fram tuperingskammen, hårsprayen och mitt dust-it. Körde på med volumemastern på första slingan, inget hände. Kände efter, den var kall. "Nej, nej nej låt inte min volumemaster, som jag köpt otroligt billigt på mediamarkt, köat för och allt, ha slutat fungera. Please god, have mercy!" Men märkte sen att jag, lat som jag är, inte kopplat in ordentligt i förlängningssladden bara.

Men det är en sak jag tänkt på när det gäller den här apparaten. Det finns ingen on/off knapp, det enda du kan göra är att dra ut kontakten. Detta, som jag ofta glömmer, har lett till att jag bränner mig på fingrarna. Ofta, och det gör ju ont, surprise surprise liksom. Hähä, så bad gjort av er, OBH Nordica! Ni gör en awesome apparat, men glömmer on/off knapp.. pfft.

Friday, I'm in love


Hej, det var längesen känns det som. Det var det också, märkte jag nyss. Men bättre det än att ni ständigt får höra om hur jag pluggar, tränar, duschar etc. Det är så mitt liv sett ut senaste veckan iallafall.

MEN nu är det fredag. Inte vilken fredag som helst, utan fredagen, som i slutet av veckan, som i slutet av veckan och början på skollovet. Sportlov, yes indeed. Nio dagars ledighet, så himla skönt. ♥ Ska spenderas med vänner, sängen, mat och lite plugg, man slipper inte undan helt.


Jag har också, i all hast, anmält mig tillsammans med en klasskompis (se bilden) anmält mig till Ashtanga Yoga. Veckan efter sportlovet, varje måndag, ska jag utöva yoga i två timmar. I tio veckor framöver, huva. Buffeln ska bli vig och smidig. Men nånting måste man prova, och dra nytta av att skolan bjuder på en valfri gratis kurs :) Ni får höra allt om hur det blir, och inte blir, hähä.

Nu ska vi sluta prata nya saker, för faktum är att jag tog ett bad nyss, känt mig riktigt ofräsch idag på morgonen, skulle ändå bara till skolan och göra nationellt prov i Matte A, sista delen. Så kändes inte riktigt nödvändigt att fixa sig nåt mer. :) Nu däremot, åker volumemastern fram, och hårfönen etc. Jag ska träffa Aisha om en och en halv timme ungefär, och jag måste ju vara snygg inför min fru. Vi hörs och ses ladies and.. gentlemen? (Ni som läst ända hit, me ♥ you).

Ursäkta min frånvaro


Men.. hela veckan har gått till plugg. Nationella i Matte A imorgon dessutom, ja min skola är sen med det. Men anyways, så är det såna här videos jag ska underhålla mig med hela kvällen. Underbart ♥

Dagens random fakta, är att jag fyller 17 om 181 dagar, yesh! :D

Cus you gotta have faith'


George Michael – Faith

Idag, gick en tjej genom Malmö lyssnandes på det här. Hon kände sig så otroligt låg, egentligen. Men med den här låten, ville hon bara hoppa upp och dansa, eller något liknande. Men det blev det ju inget med, men nu vet ni det. Min djupaste innersta känsla imorse, DAAANCE!

(Jag är inte lite hög efter en.. fem muffins eller liknande, nejdå.)

Större bröst, lösningen på alla tjejers kroppskomplex?


Nu jäklar, inget mesbloggande för idag. Nu kör vi på riktigt, jag har en hel del frustration inom mig, den senaste tiden har jag känt mig de-taggad, ungefär som om jag vore en ros (haha) som fått sina taggar avskurna, inte riktigt haft energi att tycka till om saker och ting, men nu så.

Ingen som iallafall är något sånär erfaren inom bloggvärlden har väl missat Micah? Tjejen som blev gravid som 14 åring och som nu vid 15 har en dotter vid namn Kelly. Hon har iallafall fått Kelly för inte så längesedan, och efter att det varit upp & nerförsbacke med hennes pojkvän, har de ändå bestämt sig för att hålla ihop och tillomed förlova sig. Hennes kropp har ju såklart förändrats efter att hon varit gravid, det gör ju allas kroppar. Om man nu inte har tillgång till personlig tränare, vill lägga sig under kniven för x hundratusentalskronor och är intresserad av att knapra grönsaker sekunden efter att ungen är ute.

Jag citerar lite: "Men hur förväntar sig K att jag ska vara lycklig och glad med han hela tiden, när jag vet att han tycker jag har små bröst, och att det skulle vara "rätt okej" om mina lår var hälften så stora." Läs hela inlägget HÄR.

Detta har då fått tjejen att köpa dessa piller, är det inte bara jag som tycker det är lite misstänksamt att hon gör det strax efter att hennes kille yttrat sig så? Den här killen ska föreställa att vara äldre än henne, kunna mer och framför allt kanske ha en bättre idé hur tjejer ser ut - på riktigt. Har för mig att den här killen är runt 18, alltså en myndig person. En myndig kille, säger till sin tjej på 15 år som nyss fött barn, att hennes lår skulle kunna vara hälften så stora, och att hon har små bröst.

Förlåt, men jag har tre ord att säga. WHAT THE FUCK!?

Nu blev jag helt uppstissad igen av frustrationen vad den här killen gör, och säger. Att ens pojkvän säger något sånt till en, som man förmodligen redan vet och kanske inte mår helt topp över, måste ju såra så in i. Tjejen tar dessutom till dessa åtgärder för att hennes kille ska tycka bra om henne. Förlåt för det här, men killen är inte särskilt attraktiv i mina ögon, inte vältränad heller för den delen. Hur skulle det vara om hon "Du.. du har blivit lite tjock på senaste tiden, vad sägs om att gå förbi gymmet några gånger i veckan?"

Min slutplädering och sammanfattning lyder, tjejer, för guds skull. Låt inte idiotiska killars kommentarer trycka ner er, problemet ligger hos dem, eller samhället som formar dem, du behöver inte ha dubbel D kupa för att duga. Du behöver inte ha pinnsmala lår, eller ha något alls som de tycker du ska ha. Håller din pojkvän på såhär, är det destruktivt. Skadar han dig mer psykiskt än vad han gör dig glad? Gör slut, och stå upp för dig själv.


4.00 AM

Jag ska upp fyra imorgon.
Fråga mig inte varför, jag vet inte riktigt själv.
Ska hjälpa pappa med något.

Jag kommer inte kunna somna nu, har tur om jag får 2 timmars sömn.
Alltså, kommer jag inte kunna somna senare under dagen heller.
Har massa jag skulle ta tag i, träna osv.
Allt förstörs nu - kontrollfreaket får spel.
Min dygnsrytm kommer bli fucked under veckan
Samma vecka som jag har massa prov och verkligen verkligen behöver vara on top.

Not lovin' life
Anymore

Lovin' life


Earth to tjockisen, earth to tjockisen. Jag älskar min mamma, det är jag nog inte ensam om. Men jag älskar henne mer just idag, för faktumet att det nu står en färdig och nybakad björnbärspaj i köket. Som ska ätas med vaniljsås, massor av sådan också. Tränade ju massor igår, måste ju se till så att kaloriintaget ligger på +/-0. Ännu bättre är att syrran är borta = jag får en större bit. MUHAHAHA. ♥

Film #1 - Mr Bean's Holiday


Nyss sett första filmen som ingår i mitt lilla "Se 50 filmer under 2011" projekt, en bra mjukstart, härlig och rolig film som rekommenderas. (Snygg stillbild på trailern btw, haha).

Vad säger man, one small step for man, one giant lead for mankind? ;)

Ny kategori - 50 filmer

[ ] Inception
[ ] Rapunzel
[ ] Bean the Movie
[ ] Sherlock Holmes
[ ] Season of the Witch
[ ] ToyStory 3
[ ] Prince of Persia (The sands of time)
[ ] The A-Team
[ ] The Wolfman
[ ] The Sorcerer's Apprentice
[ ] Wall Street 1
[x] Shrek Forever After
[ ] Red Riding Hood
[ ] Robin Hood
[ ] Shutter Island
[ ] Alice in Wonderland
[ ] Love & Other drugs
[x] The Dark Knight
[ ] V for Vendetta
[ ] The Simpsons Movie
[ ] Unstoppable
[ ] The Tourist
[ ] IMAX
[ ] American Pie
[ ] American Pie 2
[ ] American Pie 3: The Wedding
[ ] American Pie 4: Band Camp
[ ] American Pie 5: The Naked Mile
[ ] American Pie 6: Beta House
[ ] American Pie 7: Book of Love
[ ] Salt
[ ] The Other Guys
[ ] Step up
[ ] Step up 2
[ ] Step up 3
[ ] Step brothers
[ ] Rush Hour
[ ] Da Vinci Code
[ ] Angels & Demons
[ ] Friday
[ ] Next Friday
[ ] Friday after next
[ ] The godfather
[ ] The godfather 2
[ ] The godfather 3
[ ] Bruce almighty
[ ] Evan almighty
[x] Mr Bean's Holiday
[ ] Burlesque

Puh.. de här 50 filmerna ska jag se under 2011. Ca en/vecka alltså, gör man något ska man göra det ordentligt, och jag har ju uppenbarligen missat mycket. Därför blir det en ny kategori, om just detta. :)

Words of wisdom


So true, synd bara att det är lättare sagt än gjort.

HEJ! För det första, känns som det var jättelängesen vi pratade, men det var det ju inte, right? Nej, så det är bara jag som är fel ute, som jag är väldigt ofta nuförtiden, men strunt i det.

Fredag idag, skönt. Imorse när jag hörde regnet och blåsten utanför, gah. Ville verkligen inte resa mig. Varje cell i kroppen kämpade emot. "Why man whyyy?" gick konstant runt i huvudet på mig. Pallra mig upp, göra mig iordning, för en lektion. Men, vi skulle få tillbaks ett prov, och jag hade hela dagen planerad på förmiddagen så det var bara att motvilligt resa sig, se sig själv i spegeln och tänka "Oh jesus christ in heaven" (Jag brukar använda ord som jesus, jesus christ etc när tillfälle ges, den sanna kristna inom mig?).

Matteprovet då.. fick G+, lite besviken, 3p ifrån VG som jag hade hoppats på, pga rent slarv. Som alltid. Men, det ska nog inte vara några problem för mig ändå att kirra VG i slutbetyg i matte A, nationella nästa fredag.. yes! Så himla pepp vi är på det alltså! Nej men det går som det går, måste ju göras nångång, right?


Sträckläsning i cyberrymden


Jag är hemma, trött och sliten. Trots att jag hade sovmorgon. Jag blev intervjuad idag! Tv kameror och allting, eller inte bara jag, några andra i klassen också, tyvärr. Men de ville ju bara ha mig obviously, men de andra fattade inte vinken.. HAHA skojade bara, jag kom in där och trängde mig på snarare. "Hej! Vi vill intervjua er om ert gymnasieval och om kärlek & sex" "Wow, helt skilda ämnen, men okej"

De ställde frågor som "Hur många har du varit kär i?" "3 stycken" "Vilka då?" "Eh.. det känns lite privat" HAHA. "Tycker du att gamla ska ha sex?" Osv, riktigt freaky frågor och intervjuaren riktigt tryckte upp mikrofonen med sånt fluff i munnen på en. Jag fick svara först på de flesta frågorna, och sen sa de flesta "Jo, men det hon sa". Det var en lite speciell upplevelse.

Iallafall så var det inte det jag skulle komma till angående bilden, utan till Sizeheronike, en blogg jag sträckläst sen jag kom hem. Awezume inlägg som, detta, detta, detta och tillslut, detta. Läs läs läs!

Smarties


Yum.. chokladtuggummin. Har dock provat, chocolate & caramel från typ Stimorol, och såg att de sålde ut dem för ett tag sen på Coop. Big surprise, så äckliga så man fick kväljningar.

Men iallafall, Ä N T L I G E N fick jag upp en bild, försökt hela kvällen (tio minuter då, sluta titta på mig sådär). Blöh, trött människa som skriver. Skulle lätt kunna somna nu känns det som. Men börjar 13 imorgon, har jag bestämt. Skippar tyskan, behöver sova och ta det lugnt. Onsdag är ändå lill-lördag, jag festar genom att få en sisådär 2 timmars mer sömn. Yay, åtta hela timmars sammanhängande sömn för en gångs skull ♥

Vi skrev en krönika i skolan idag, under lektionstid, som prov, förhand. Förhand, min stil. Ja.. lycka till säger jag bara till läraren. Om jag orkar och vill och får tillbaks den lägger jag kanske upp den här, använder bla en historia om att alla vi är legobitar i samhället och ska tillsammans bygga ett torn. Bla bla bla.. typ.

RSS 2.0