Är det någon annan som kan köra våt hund looken lika bra som jag?


Jag idag, på ett ungefär. Fast jag var snäppet mer påklädd, utan paraply. Jag som tänkte kickstarta våren genom att inviga (eller iförsej, återanvända) ett par shorts. Just då ska det börja regna på vägen till skolan, som alltid. Man ska inte vara glad för saker för länge, det är omänskligt och helt moraliskt fel enligt naturen tydligen. Men jag klarade mig utan större vattenskador innan jag kommit fram till skolan, som jag idag spenderat ca 12 timmar i. Från ca klockan åtta på morgonen, till klockan åtta på kvällen. Välbehövligt dock, hemska pluggveckor jag har framför mig. Men jag gör vad jag kan iallafall, så mycket kan det sägas. Ska sätta mig och arbeta lite till, efter att jag duschat. Jag är inte helt säker på schampohalten i regn, så därför är det bäst att ta det säkra för det osäkra.

Ps: Det heter ta det säkra för det osäkra, inte före. En gammal lärare till mig påpekade alltid det, "ni tar väl inte det säkra först och SEN provar det osäkra, nej just det". Alltid konstiga saker som fastnar i mitt minne.

Mina känslor just nu


Ge mig inge ansvar ställ inga krav, 
jag vill bara dansa o ha det bra
ställ inga frågor du får inga svar,
det räcker me dom plågor som jag redan har
säg inte till mig vad jag ska göra,
för vad du än säger kommer du förstöra
från mig är nej det enda du kommer höra
så låt oss go bananas o bli helt störda

x2 Jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid
inte göra nånting' nånting' alls bara göra nånting' nånting' nice

Love - the one and only true science



Bilder tagna idag under en paus från en intensiv pluggstund. Fina tjejer är det allt. Det är ungefär vad jag har att berätta. Jag har idag slutfört och skickat in två inlämningar, nästan en vecka för tidigt. Gött att ha det ur vägen med tanke på att det kommer bli jobbiga studieveckor framöver. Men nångång ska man väl få känna på hur livet är att gå naturlinjen på riktigt. Jag försöker ta tag i lugnet före stormen iallafall och plugga lite i förväg, prov på onsdag med två dagars förvarning. Yes! Livet är bra underbart.

MEN nu får vi icke förglömma, 80 dagar kvar till sommarlovet! ♥


Livstecken


Först och främst, HEJ! Ja, jag lever. Oturligt nog kanske, men det gör jag. Upptäckte nyss att jag inte uppdaterat på en vecka, hade önskat att jag kunde säga att jag inte uppdaterat för att tiden går snabbt när man har roligt. Men riktigt så kan man inte beskriva det. Men nu är jag påväg tillbaks iallafall, nu när vi förlorat en timme på dagen iomed sommartiden och allt. Jag har en massa plugg att få gjort idag iallafall, vilket förmodligen kommer bli halvgjort. Men faktum är att jag skrev en uppsats på sju sidor igår (eller okej då, sex om man inte räknar framsidan) så jag tycker jag har rätt att mumsa lite till på nutellan i min hand.

De dagar då man är glad att man hamnade där man hamnade


Nog för det är vecka 12 nu, och planeringen inte följdes. Men alltid ett försök. Sitter kvar i skolan, pluggar revolutioner och frihetstid och allt möjligt. Stort historieprov imorgon, vet inte hur många timmar jag suttit med det här nu. Känner att jag snart får ge mig hemåt, promenera hem och få frisk luft till hjärnan och låta kunskaperna (förhoppningsvis) sjunka in lite till innan jag repeterar innan jag sover och hoppas att allt fastnar under natten. Just nu är jag glad för att jag valde natur, längtar tillomed tills nästa kemitema, man slipper tänka fullt lika mycket. Om en vecka klagar jag på kemin, men nu iallafall.

Men först, frisk luft, hem och mat. Come to mama.

I'm gonna run like im indestructible


Ser ut som att jag står i en väldigt skum pose, men det kändes inte så när bilden togs. Den togs ju snabbt, för att även om klockan var runt 9 på dagen, så kanske nån ändå kunde gå förbi och tänka.. något. Men det är ett bevis iallafall! I drygt en timme var jag ute och powerwalkade och sprang, hälsade på världens finaste hund (kanske är mer hundmänniska än jag vill erkänna). Efter det när jag kom hem satt jag och pluggade av och till i 2 timmar. Men räcker ändå inte nog för det vi har i veckan.. men alltid något. Väldigt bra gjort av mig dessutom just nu med tanke på hela den här perioden. Men helvetesveckan ska genomlidas och I will survive! Haha :D

Fotbollshuliganernas groupie


100:e inlägget!


Vad ser ni där?



Svettiga tjejer efter träning? Jadå


Trötta tjejer? Hell yeah! Sammanfattat: Träningen var alltså jobbig, men rolig på samma gång. Tagit en alvedon för nån timme sen, i förebyggande syfte. Blir en innan läggdags också och en på morgonen. Allt för att lindra träningsvärken. HA =)

Klarar jag frukost efter detta?


Jag fastnade på national geographic på tv. Först ett program om parkour och kroppens fantastiska förmågor (yeah right, nån annan än min då, HAHA) och nu ett program om hur barn blir till (håll i er nu) i livmodern. Nu vet jag alltså allt om alla fettiga och läskiga vätskor vi simmat runt i, vilken vecka vi får ögonfransar i och hur vi spenderar 9 månader med att göra.. ingenting. Mums, nu dags för frukost!

Vad som händer under tiden jag inte bloggar


Vi överkonsumerar cola i skolan.



Vi byter jackor med varann.


Våra datorer faller ihop - en efter en.


Vi äter onyttigt


Sen äter vi nåt ännu onyttigare till efterrätt


Vet inte hur mycket man ser, men det här är inte snö utan hagel som kom från ingenstans. Den dagen upplevde vi alla årstider under en och samma dag.

Påtal om.. ingenting. Är jag uppe för tidigt (vaknade automatiskt, som vanligt). Jag har alltså överdrivet mycket tid kvar nu tills jag en kan börja fundera på att börja göra mig iordning. Eller, iordning och iordning. Är ledig idag, studiedag. Men ska ändå upp till stan och gå på träning som skolan erbjuder. Bodypump står på schemat, och jag är rädd. HAHA, rädd för att misslyckas (vilket jag kommer) och rädd för den kommande träningsvärken. Men det gäller att prova nya saker, meningen "du klarar det, det kommer bli kul" går runt som ett mantra i huvudet. Kanske gör nåt framsteg med att tro på det själv snart. :)

Jag vill skryta - lite


Nananananaaaa titta mitt schema. Okej ska sluta nu, det är synd nog om er andra som måste gå fulltid i skolan den här veckan. Äh strunt i vilket, KOLLA MITT SCHEEEEEMA :D Så skönt. Dock medföljer en massa extra plugg och om nån vecka börjar ett helvetestema, kemi. WOHO 8.30 - 16 varje dag typ, men den tiden den sorgen. Nu ska jag till skolan, bli av med värsta dagen den här veckan. Sen är det chill framöver för ett tag :)

Wawiwa =D

Ska man självömka - ska man göra det ordentligt


Idag kör vi onyttigt all in - ingen frukost, subway till frukost/lunch, avslutas med choklad till förrätt och efterrätt efter mat som badar i grädde och onyttigheter. YUM, precis vad jag behöver nu. Lånat lite nya böcker iallafall, några utan Paolo Coehlo som jag inte läst innan, riktigt bra författare. Saknar tiderna då jag läste mycket, dags att gå tillbaks till dem mer.

Nu, slapp framför tv:n samtidigt som jag slöpluggar.

The day after tomorrow

Hejsan alla goa och glada (hoppas jag) därute. Jag hade hoppats att jag skulle kunna säga detsamma, go' och glad alltså. God vet jag inte, är jag säkert. Men glad? Vet faktiskt inte. Det var ju en helt okej dag igår, som avslutades (trodde jag) med en promenad ute med Nada. En av de bästa sakerna som finns alltså. Men sen när jag kom hem efter tre timmars promenad och snack om olika saker, så jag vet inte. Nånting bara slog till mig. Ett psykiskt sammanbrott (herregud vad dramalikt det låter, men hittar inget annat) liknande det jag fick i måndags morse. Jag tror det var en blandning av att jag var övertrött och kroppen ville få en chans att bearbeta allt under tiden jag sov eller nånting. Nu när jag sovit i 11 timmar, känns det bättre. Jag kände mig tom när jag vaknade, men det berodde ju på att jag var hungrig, vilket åtgärdas just precis just nu, hehe. :)

Jag får applicera saker jag lär mig i skolan på verkliga livet, det sättet jag lär mig bäst på. Framstegstanken nu t.ex, en ständig förbättring. Jag kommer genomleva det här också.

Som när jag och en vän stod i hissen, och den här vännen pratade om vilken ångest hon har inför att fylla 20. Jag tyckte att hon främst skulle satsa på att fylla 18, eftersom det är den stora siffran i livet. Då vänder sig tanten om och säger "Vänta tills ni fyllt 50, då börjar livet på riktigt".

Vi ska alltså vänta tills vi fyller 50, bara en sisådär.. 36 år till. En ny nedräkning kanske? HA =D

Lista - 5

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: Kunde varit bättre, men också sämre. Men som T.I säger "It's not the matter of finding happiness in what you can have, it's in what you already have" och isåfall - yes. Jag är lycklig. :)
3. Är du uttråkad?: Nej
4. Är du ledsen?: Ja, ganska. Skiftar.
5. Är du italienare?: Kanske, nånstans bak i tiden?
6. Är du cool?: Svensk som man är så hatar jag att skryta, men jag kan väl ha mina stunder.
7. Är du från Irland?: Nopes.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Har aldrig varit det, sambos. :)

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, men vid första leendet möjligen.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ge mig en tjej vid min ålder på snart 17 år som inte blivit sårad, och ställ henne framför mig, så jag vet att hon ljuger.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Natt? Prova dag och natt och alla klockslag så närmar du dig. Men som krasst svar: Ja.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej, om inte på kinden räknas.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Då är den väl inte hemlig om man vet det?
7. Är du kär?: Ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Nej, planerar inte det iallafall.

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner, som man har nu. :)
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola! Kör aldrig på plagiat.
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Hemmakväll
7. Pengar eller lycka?: Lycka
8. Dag eller natt?: Natt
9. Msn eller mobil?: Msn

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit nåt?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, massor.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men ska!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Säkerligen.
6. Ätit en hel tårta?: Nej men detta ska säkerligen också göras :)
7. Gjort bort dig offentligt?: Säkert, bara att jag förträngt det.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej, jag har nog haft tid att komma över pojken ifrån dagis. HAHA :D
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Har bara haft ett.. som lever ännu.. så vi får se.
10. Velat försvinna?: Massa gånger, just nu tillomed.
SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Pappa
2. Telefonsamtalet du fick: Pappa
3. Personen du var med: Nada
4. Roligaste grejen som hänt: Idag? Nada.
5. Personen du smsade: Nada
6. Personen du tänkte på: Nada (HAHA detta är läskigt).
7. Du skrev till på myspace: Ingen, nånsin.
8. Du kommenterade: Killen som tyckte om jeans när jag var ute nyss. (Så konstig mening, men är så trött).
9. Du tillbringade natten med: Mig själv, i en stor säng, där jag kan röra mig fritt själv. Ensam är stark ♥
10. Du kramade: Med risk för att låta stalkeraktig, Nada.

Ska vi camma?






Dagens cutie


Internationella kvinnodagen


Idag är det internationella kvinnodagen, för er som missat det. Som tydligen infaller samma dag som semledagen, inte lika bra. Ska vi inte få en hel dag åtminstonde, en dag om året? Kanske bara just det här året som det blir så. Men iallafall, så grattis (eller vad man nu ska säga) till alla fina, smarta och kämpande tjejer som får alldeles för mycket skit, tänker för mycket på oviktiga saker, och som anstränger sig för mycket för saker de känner sig pressade till. Det är tufft att vara tjej, det är tufft att vara kille säkerligen också. Men nu talar jag av egen erfarenhet, hehe. :) Men den här dagen började inte alls bra för mig, men avslutades bättre, och ska fortsätta att bli bättre genom träning och ett skönt bad.

Påtal om bilden så slog jag två flugor i en smäll, en tjej för just denna dagen, och solen. SOLEN har kommit hit. För andra dagen i rad, så himla skönt. Nästan så man ville sitta ute en stund till idag, men blåser och är kallt är det fortfarande. Men bakom ett fönster är det så skönt att sitta och blunda ett tag och känna värmen. Känns skönt att våren är på väg på många sätt.. ska man tänka lite långsiktigt så är det ju bra med mer solljus, som hjälper oss skapa mer d-vitamin, vilket i sin tur gör att vi blir gladare. Alltså är vi påväg ur den här depressionstiden. Men att människor redan skippat de tjockare jackorna och börjar med solglasögon etc förstår jag mig inte på. Det dröjer ett tag till för mig, fortfarande för kallt för att hänga in vinterjackan helt.

...innan jag känner mig som en tant som endast pratar om vädret, så ska jag nu avsluta det här på något bra sätt. Hmm.. GIRLPOWER.

Don't say I didn't try. HA! ;D

YES, nu ska hon gå.

I brist på annat, och eftersom att jag snart somnar här på biblioteket, fast det är rätt omöjligt egentligen. Med tanke på tjejen som sitter bakom mig som har världens jobbigaste röst, och dessutom bossar runt den hon nu pratar i telefon med. Jag antar att hon går nån sorts mediautbildning på högskolan, eftersom hon snackar film och scener (bla att filma en tjej som städar, kul!) och hon ser.. gammal ut. Besserwisser, fast på helt fel sätt, ush </3 Kan alltså inte fokusera, har fått gjort en sak. Alltid nåt. Men då kör vi en blogglista sålänge, i brist på annat.

När vaknade du i morse?
Svar:
06.45, en kvart innan jag ställde klockan alltså.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
”WOHO en hel kvart till att sova, wawiwa"

Ringde du någon i morse, i så fall vem och vad sa ni?
Svar:
Jag ringer aldrig nån, så nej.

Vilket humör är du på?
Svar:
Kunde varit bättre, mycket bättre.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Leggings, linne och hoodtröja. Comfy ♥

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Det var isåfall mitt bibliotekskort, HAHA. Då kan ni även gissa att jag inte köpte något.

Vilken var den första hemsidan du gick in på, på internet?
Svar:
Hmm.. sen evigheters evigheter? Det kan nog ha varit något töntigt som svt.se eller liknande.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jag ska plugga lite, förhoppningsvis. Slappa, och kolla klart säsong 6 utav SATC. Sista säsongen ;(

När fotade du något senast, och vad?
Svar:
Mina naglar.

Om du sträcker ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Ett bord, eller om jag anstränger mig så sparkar jag till mannen som sitter snett framför mig. Men det ska vi nog undvika att prova. :)

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Jag skulle fråga den ultimata frågan. Vad är svaret på alla frågor? HA.

Blörgh. Lika trött fortfarande, vafan gör jag här tänker jag nu.

 


I've had it with shame, I've had it with sorrow Now I'm breaking up with God



Aooo-ooooh
Aooo-ooooh

Thought I headed straight
Thought I had it waiting for me
Thought it was my fate
I was only waiting for the sky to fall down

The sword of Damocles
Or at least I thought it was
Had me on my knees
That's when I saw it had the shape of a cross
Aooo-ooooh
I'm ready to give it up (up up up up up up..)
Aooo-ooooh

I heard the call, but I won't follow
'Cause now I'm breaking up with God
I've had it with shame, I've had it with sorrow
Now I'm breaking up with God
And the devil too
Now I wanna dance the night away
Aoooo
Reach my heaven alive

A world that's black and white
Has evil haunting every corner
Demons in the night
And no love, no love for the one who ain't right
Aooo-ooooh

I heard the call, but I won't follow
'Cause now I'm breaking up with God
I've had it with shame, I've had it with sorrow
Now I'm breaking up with God
And the Devil too
Now I wanna dance the night away
Aoooo
Reach my heaven alive

Aaaah aaah aaah
Aaaah aaah aaah
(We'll lead you home...)


Aooo-ooooh

I heard the call, but I won't follow
'Cause now I'm breaking up with God
I've had it with shame, I've had it with sorrow
Now I'm breaking up with God

I heard their call, but I won't follow
'Cause now I'm breaking up with God
I've had it with shame, I've had it with sorrow
Now I'm breaking up with God
And the Devil too
Now I wanna dance the night away
Aoooo
Reach my heaven alive
Aoooo
Now I wanna touch you right away
Aoooo, oooh
Find my own heaven alive

Aooo-ooooh
Aooo-ooooh

Shattered


Amatöraktiga mobilbilder ♥ Nej men det är nån bild iallafall, jag arbetar bättre under press än vad jag visste. Jag insåg att jag bara hade lite nagellacksborttagning kvar. Att använda rent aceton, jag dödar mig hellre. Så det var antingen att gå och handla eller chansa på att det löste sig ändå. Vilket det gjorde som man ser ovan. Graffitistyle. Klarade sig på första försöket.

Det är lite för tidigt för nagelsnack, eller något snack överhuvudtaget. Men jag räknade lite fel på tiden så nu inser jag att jag har över en timme att göra av med innan jag ska röra mig mot skolan. Fast att jag egentligen är helt ledig idag (och ja, idag är jag ledig, inte "ledig"). Jag ska utnyttja matkortet och göra en kompis lite sällskap. Mat motiverar till allt, det vet vi alla om.

Swingfly - Me and my drum


Swingfly – Me And My Drum (feat. Christoffer Hiding)

När något alltid ska förstöra

Jag ligger här skönt i min säng och filosiferar lite, slappnar av efter att ha fått gjort en del plugg. Då störs jag av att en fullis utanför skriker "MEN LÅT MIG PISSA VAFAN!"

Ibland är livet bra underbart.

[Sätt in din rubrik här]


Veckans roligaste, lätt. På en måndag dessutom. Kvittot kommer ifrån en av Sveriges största matkedjor. Subway då alltså, och de kan inte få till en avslutningsfras rätt? Ni anar inte hur kul det här var, efter att ha druckit.. oops. Höll på att skriva en halvliter läsk där, men det stämmer inte, HA! Jag tog apelsinjuice istället, kände mig nyttig tills jag såg att det stod att det innehöll 40% socker det med. Men fruktsocker räknas kanske inte?

Jag tog ledigt idag, från en lektion, men ändå. Känns som det behövs. Det enda jag ska göra idag är att gå ut och handla lite godis att ha som pluggsnacks. Få lite saker gjorda hemma hellre än att sitta i skolan på en onödig mattelektion.

Om ni vill veta vad jag inte ska göra idag så är det att röra mig för mycket i lägenheten utanför mitt rum. Min syrra kräktes imorse, och jag är sjukt rädd för att bli sjuk. (Sjukt rädd för att bli sjuk, haha. Här har vi varierad svenska). Gör vad som helst, förutom att bli sjuk i influensa.

Wish me luck!

RSS 2.0